Medewerkers


Saskia van Haeringen
huisarts

Saskia van Haeringen werkt sinds 1995 als huisarts in de Dapperbuurt. Zij heeft uitgebreide ervaring o.a. met begeleiding van chronische zieken en zorg voor ouderen.Zij heeft de kaderopleiding Palliatieve Zorg afgerond; het gaat hier om (soms intensieve) zorg en begeleiding voor mensen die niet meer beter zullen worden. Ze heeft uitgebreid ervaring met kleine chirurgische ingrepen en injekties bij blessures van het bewegingsapparaat.

Ze neemt regelmatig deel aan het palliatief  overleg in het Onze Lieve Vrouw Gasthuis.

Susan de Kort
huisarts

Susan de Kort werkt sinds 2010 samen met Saskia van Haeringen in huisartsenpraktijk Dapperbuurt. Sinds 2011 voeren ze gezamenlijk de praktijk. Behalve in de reguliere huisartsgeneeskunde heeft ze ook ruime ervaring met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Jovita Wensveen
doktersassistente

Jovita Wensveen is een ervaren assistente. U kunt bij haar terecht met alle voorkomende vragen en voor diverse medische handelingen. Zij heeft naast haar taak als assistente ook managementtaken voor de praktijk. Zij is aanwezig op woensdag en valt ook regelmatig in bij afwezigheid van de andere assistentes.

Inge Olthof
praktijkondersteuner

Inge Olthof heeft het spreekuur van Hetty de Maaijer overgenomen. Zij doet de controles bij patienten met Diabetes Mellitus en hart- en vaatziekten. Ze doet longfunctieonderzoek en controles bij COPD. Op afspraak maakt zij uitstrijkjes bij vrouwen voor het bevolkingsonderzoek. Ze is er op dinsdag en donderdag

Ahty El Jelali
doktersassistente

Ahty kwam in  2014, eerst als  stagiaire, bij ons werken en bleek een heel goede kracht te zijn die is gebleven toen er een vacature kwam. Zij is er op maandag en dinsdag. U kunt met al uw vragen bij haar terecht. 

Roelie Idema
doktersassistente

Roeilie Idema werkt op donderdag in onze praktijk. U kunt bij haar terecht voor het maken van uitstrijkjes, oren uitspuiten, bloeddruk meten en diverse andere assistentetaken

Margriet Drost
praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg

Margriet Drost werkt vanaf 1 februari 2014 in onze praktijk als POH-GGZ. Zij is GZ-psycholoog en kan u ondersteunen bij klachten als overspanning, angst, depressie, relatieproblemen, verwerkingsproblemen/rouw en spanningsklachten. Als uw problemen nog niet direct duidelijk zijn kan ze die samen met u eerst verhelderen en daarna met u besluiten tot de juiste behandeling. Zij werkt bij ons op maandagochtend. U kunt met haar een afspraak maken na verwijzing door de huisarts.